• Vitaj jar!
  • nakupovanie z pohodlia domova
  • Predchádzajúca
  • Ďalší
19
Júl
2022

Bravčová panenka na hruškách

Pridané: 19.07.2022 11:00:00 Počet zobrazení: 290

Bravčová panenka na hruškách Panenka v našich končinách neodmysliteľne patrí k najobľúbenejším druhom mäsa vôbec. Niet divu, keďže ju takmer každý mäsiar považuje za jeden z najkvalitnejších druhov mäsa. Nachádza sa v zadnej časti prasaťa, kde sú svalové vlákna veľmi krátke a mäso je tak veľmi krehké. Bravčovú panenku odporúčame pripravovať v celku, aby sa počas pečenia nestratila prirodzená šťavnatosť mäsa. Pár zaujímavostí o panenke máme za sebou, môžeme sa pustiť do prípravy dnešného receptu. Ten sme si pripravili trošku moderne, niekto by povedal jesenne, ale predovšetkým lahodne a bezlepkovo.

Späť na príspevok Nový komentár

Komentáre

Nový komentár

Kontrolný kód

i

* (Povinné)

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti

Prihlásenie

oznam