• Vitaj jar!
  • nakupovanie z pohodlia domova
  • Predchádzajúca
  • Ďalší

Slané

Syrové guličky s pažítkou

Syrové guličky s pažítkou

23.11.2023 09:00:00 372 Komentáre: 0

Dnes je piatok, 24. novembra, a to znamená len jedno – presne o mesiac nás čaká ten najkúzelnejší deň v roku, Štedrý deň! V tomto období radi pečieme a tešíme sa na spoločné chvíle s rodinou a priateľmi. Dnes vám prinášame rýchly tip na malé lahôdky, ktoré okúzlia všetkých na prvý pohľad. Sú to syrové guličky s pažítkou – jednoduché, rýchle a neuveriteľne chutné.

Čítajte viac...

Ravioly so špenátom a ricottou

Ravioly so špenátom a ricottou

18.08.2023 09:00:00 569 Komentáre: 0

Recept stvorený pre milovníkov cestovín – bezlepkové ravioly so špenátom a krémovou ricottou. Táto jednoduchá, no elegantná kombinácia chutí očarí naozaj každého na prvé zahryznutie. Neváhajte a poďte si s nami pripraviť domáce bezlepkové ravioly.

Čítajte viac...

Portobello burgre

Portobello burgre

07.07.2023 09:00:00 377 Komentáre: 0

Grilovačky sú už v plnom prúde a k nim neodmysliteľne patrí aj príprava šťavnatých hamburgerov. Vedeli ste však, že sa dajú skvele pripraviť aj z pečiarky dvojvýtrusnej, alias šampiňónov, alias portobella? Tento bezlepkový variant chutí skvele a okrem iného je portobello mnohými považované za „superpotravinu“. Rovnako ako ostatné huby, portobello sú dobrým zdrojom aminokyselín, vlákniny, vitamínov B a mnohých základných minerálov. Spomedzi rôznych druhov zeleniny sú jedným z najlepších spôsobov, ako získať viac vitamínov B v strave.

Čítajte viac...

Krémové paradajkové rizoto

Krémové paradajkové rizoto

09.06.2023 09:00:00 518 Komentáre: 0

Paradajky patria medzi najobľúbenejšie druhy zeleniny. Skúšali ste ich však pridať do rizota? Ak nie, dnešný recept je práve pre Vás. Pripravíme si krémové paradajkové rizoto, v ktorom budú hrať paradajky hlavnú úlohu.

Čítajte viac...

Bravčové rebrá na (bezlepkovom) pive

Bravčové rebrá na (bezlepkovom) pive

03.05.2023 09:00:00 427 Komentáre: 0

Grilovacia sezóna sa pomaly začína a my máme pre Vás jednoduchý a rýchly recept na obľúbené bravčové rebierka. Nebude chýbať ani domáca BBQ omáčka. Rebierka sú ideálnou voľbou na odštartovanie grilovacej sezóny!

Čítajte viac...

Zelené karí so špargľou

Zelené karí so špargľou

17.03.2023 09:00:00 517 Komentáre: 0

Od apríla začína sezóna špargle aj v našom zemepisnom pásme. Aby ste nezabudli na túto úžasnú a chutnú zeleninu, prinášame Vám recept na zelené karí práve so špargľou. Ako prílohu sme tentokrát zvolili basmati ryžu, ktorá recept pekne doplní.

Čítajte viac...

Bezlepková zapekaná misa

Bezlepková zapekaná misa

24.02.2023 09:00:00 614 Komentáre: 0

Mnohí sú zvyknutí na čisto zeleninové zapekacie misy. My Vám dnes dáme tip na zapekanú misu s hovädzím mäsom, batátmi a feta syrom. Na svoje si teda prídu aj milovníci mäsa aj milovníci zeleniny. Recept je veľmi rýchly a jednoduchý tak poďme na to!

Čítajte viac...

Rýchle kuracie špízy

Rýchle kuracie špízy

17.02.2023 09:00:00 372 Komentáre: 0

Je to "easy" ako dva špízy! Áno presne tak, prinášame Vám jednoduchý a rýchly recept na kuracie špízy s obľúbenou tzatziky omáčkou, ktorú si môžete pripraviť aj v bezlaktózovej verzii a máte na stole chutné bezlepkové a zároveň bezlaktózové jedlo.

Čítajte viac...

Bezlepková pizza

Bezlepková pizza

09.02.2023 09:00:00 480 Komentáre: 0

Vedeli ste, že 9. február je svetový deň pizze? Tento ikonický pokrm bol pripravovaný už v antickom Grécku, napriek tomu sa odborníci stále nevedia dohodnúť, či má pizza pôvod v Taliansku alebo v USA. Svetový rekord o najväčšej upečenej pizzy na svete držia 5 kuchári z Ríma, ktorí pripravili pizzu o veľkosti 1261,65 m². Navyše táto gigantická pizza bola bezlepková! My sme si pre Vás pripravili recept na vynikajúcu domácu pizzu s ktorou môžete tento svetový rekord prekonať .

Čítajte viac...

Zeleninový quiche

Zeleninový quiche

25.11.2022 09:00:00 334 Komentáre: 0

Slaný koláč je vo svete obľúbený najmä vďaka veľmi rýchlej príprave a výbornej chuti. Navyše ingrediencie si volíte samy, podľa chuti. My sme v recepte na túto francúzsku lahôdku použili rôzne druhy zeleniny, ale pridať môžete samozrejme aj napríklad mleté mäso. Vyskúšajte si s nami zeleninový quiche.

Čítajte viac...

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti

Prihlásenie

Sviatok 1 8 maj