• nakupovanie z pohodlia domova
  • Bezlepkové zmesi
  • Hamburgerové leto
  • Predchádzajúca
  • Ďalší

Slané

Krémové paradajkové rizoto

Krémové paradajkové rizoto

09.06.2023 09:00:00 26 Komentáre: 0

Paradajky patria medzi najobľúbenejšie druhy zeleniny. Skúšali ste ich však pridať do rizota? Ak nie, dnešný recept je práve pre Vás. Pripravíme si krémové paradajkové rizoto, v ktorom budú hrať paradajky hlavnú úlohu.

Čítajte viac...

Bravčové rebrá na (bezlepkovom) pive

Bravčové rebrá na (bezlepkovom) pive

03.05.2023 09:00:00 124 Komentáre: 0

Grilovacia sezóna sa pomaly začína a my máme pre Vás jednoduchý a rýchly recept na obľúbené bravčové rebierka. Nebude chýbať ani domáca BBQ omáčka. Rebierka sú ideálnou voľbou na odštartovanie grilovacej sezóny!

Čítajte viac...

Zelené karí so špargľou

Zelené karí so špargľou

17.03.2023 09:00:00 290 Komentáre: 0

Od apríla začína sezóna špargle aj v našom zemepisnom pásme. Aby ste nezabudli na túto úžasnú a chutnú zeleninu, prinášame Vám recept na zelené karí práve so špargľou. Ako prílohu sme tentokrát zvolili basmati ryžu, ktorá recept pekne doplní.

Čítajte viac...

Bezlepková zapekaná misa

Bezlepková zapekaná misa

24.02.2023 09:00:00 377 Komentáre: 0

Mnohí sú zvyknutí na čisto zeleninové zapekacie misy. My Vám dnes dáme tip na zapekanú misu s hovädzím mäsom, batátmi a feta syrom. Na svoje si teda prídu aj milovníci mäsa aj milovníci zeleniny. Recept je veľmi rýchly a jednoduchý tak poďme na to!

Čítajte viac...

Rýchle kuracie špízy

Rýchle kuracie špízy

17.02.2023 09:00:00 184 Komentáre: 0

Je to "easy" ako dva špízy! Áno presne tak, prinášame Vám jednoduchý a rýchly recept na kuracie špízy s obľúbenou tzatziky omáčkou, ktorú si môžete pripraviť aj v bezlaktózovej verzii a máte na stole chutné bezlepkové a zároveň bezlaktózové jedlo.

Čítajte viac...

Bezlepková pizza

Bezlepková pizza

09.02.2023 09:00:00 278 Komentáre: 0

Vedeli ste, že 9. február je svetový deň pizze? Tento ikonický pokrm bol pripravovaný už v antickom Grécku, napriek tomu sa odborníci stále nevedia dohodnúť, či má pizza pôvod v Taliansku alebo v USA. Svetový rekord o najväčšej upečenej pizzy na svete držia 5 kuchári z Ríma, ktorí pripravili pizzu o veľkosti 1261,65 m². Navyše táto gigantická pizza bola bezlepková! My sme si pre Vás pripravili recept na vynikajúcu domácu pizzu s ktorou môžete tento svetový rekord prekonať .

Čítajte viac...

Zeleninový quiche

Zeleninový quiche

25.11.2022 09:00:00 129 Komentáre: 0

Slaný koláč je vo svete obľúbený najmä vďaka veľmi rýchlej príprave a výbornej chuti. Navyše ingrediencie si volíte samy, podľa chuti. My sme v recepte na túto francúzsku lahôdku použili rôzne druhy zeleniny, ale pridať môžete samozrejme aj napríklad mleté mäso. Vyskúšajte si s nami zeleninový quiche.

Čítajte viac...

Karfiol v bezlepkovom cestíčku s domácou tatárskou omáčkou

Karfiol v bezlepkovom cestíčku s domácou tatárskou omáčkou

11.11.2022 09:00:00 143 Komentáre: 0

Hľadáte recept na rýchly bezlepkový snack alebo ľahký obed? Karfiol síce nepatrí medzi obľúbený druh zeleniny u detí ale aj u mnohých dospelých, avšak cestíčko ho posunie na úplne iný level. Navyše obaľovaný karfiol sa v našom recepte pečie v rúre a nevypráža sa v oleji, takže je veľmi chutný ako ľahký snak. Výborne ho doplní aj naša domáca tatárska omáčka.

Čítajte viac...

Výborné bezlepkové bryndzové pirohy so slaninkou

Výborné bezlepkové bryndzové pirohy so slaninkou

31.10.2022 08:23:04 96 Komentáre: 0

Lahodné a mäkké, s poctivou bryndzou a voňavou slaninkou výnimočne potešia po dobrej horskej túre, pobyte v prírode, ale aj v akýkoľvek bežný deň. Tentoraz nebude reč o haluškách, ale o ich blízkych príbuzných – o bryndzových pirohoch. Dať si výborné pirohy niekde v horskej chate však môže byť pre celiatika problém. Až na zopár slovenských hotelov a reštaurácií by ste v nich bezlepkové pirohy hľadali asi márne. Preto si ich radšej spolu pripravíme doma – podľa tradičného receptu.

Čítajte viac...

Bezlepkové bagle s pažítkovou nátierkou

Bezlepkové bagle s pažítkovou nátierkou

14.10.2022 09:00:00 177 Komentáre: 0

Vedeli ste, že chutné pečivo bagel pochádza z Poľska? Prvé zmienky o tomto druhu pečiva siahajú do roku 1620. V USA patrí bagel medzi obľúbené druhy pečiva a v súčasnosti sa mu dostáva väčšieho priestoru aj v našich končinách. Pripravili sme si pre Vás bezlepkovú verziu tejto pochúťky a obohatili ju o pažítkovú nátierku.

Čítajte viac...

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Naša webová stránka ukladá údaje na vašom zariadení (súbory cookie a úložiská prehliadača) na identifikáciu vašej relácie a dosiahnutie základnej funkčnosti platformy, zážitku z prehliadania a zabezpečenia.
Môžeme ukladať údaje na vašom zariadení (súbory cookie a úložiská prehliadača), aby sme mohli poskytovať doplnkové funkcie, ktoré zlepšujú váš zážitok z prehliadania, ukladať niektoré z vašich preferencií bez toho, aby ste mali používateľský účet alebo bez prihlásenia, používať skripty a/alebo zdroje tretích strán, widgety atď.
Používanie analytických nástrojov nám umožňuje lepšie porozumieť potrebám našich návštevníkov a tomu, ako používajú našu stránku. Môžeme použiť nástroje prvej alebo tretej strany na sledovanie alebo zaznamenávanie vášho prehliadania našej webovej stránky, na analýzu nástrojov alebo komponentov, s ktorými ste interagovali alebo ste ich používali, zaznamenávanie udalostí konverzií a podobne.
Môžeme používať súbory cookie a nástroje tretích strán na zlepšenie ponuky produktov a/alebo služieb našej alebo našich partnerov, jej relevantnosti pre vás na základe produktov alebo stránok, ktoré ste navštívili na tejto webovej stránke alebo na iných webových stránkach.

Prihlásenie