• Vitaj jar!
  • nakupovanie z pohodlia domova
  • Predchádzajúca
  • Ďalší

Sladké

Vianočné bezlepkové vanilkové rohlíčky

Vianočné bezlepkové vanilkové rohlíčky

03.12.2023 09:00:00 753 Komentáre: 0

Vanilkové rohlíčky patria medzi klasické vianočné dobroty, ktoré voňajú a chutia "po sviatkoch". Nie sú len jedlom, sú symbolom vianočnej atmosféry a teplých rodinných chvíľ strávených pri pečení. Pripraviť ich zvládne naozaj každý. Tak nech sú vanilkové rohlíčky súčasťou vašich sviatočných stolov a prinesú vám radostné vianočné zážitky!

Čítajte viac...

Mini cupcakes

Mini cupcakes

20.09.2023 09:00:00 404 Komentáre: 0

Čaká Vás rodinná oslava, návšteva alebo nejaká špeciálna udalosť, na ktorej by ste chceli všetkých očariť chutným sladkým dezertom? Pri týchto mini cupcakes zaručene nikto nepozná, že sú bez lepku a všetci sa budú zalizovať až za ušami. Cupcakes sú atraktívne koláčiky ozdobené rôznymi krémami, pričom variácii je nespočetné množstvo a pripraviť môžete rôzne varianty. My Vám dnes ponúkame recept na kakaové cupcakes mascarpone krémom.

Čítajte viac...

Citrónovo makové bezlepkové palacinky

Citrónovo makové bezlepkové palacinky

04.08.2023 09:00:00 477 Komentáre: 0

Chcete svoju drahú polovičku prekvapiť sladkými bezlepkovými raňajkami? Alebo svojim ratolestiam pripraviť obľúbené sladké raňajky? Ak áno, nechajte sa inšpirovať našimi citrónovo makovými palacinkami (alebo možno lievančekmi). Príprava nezaberie veľa času a dochutiť si ich môžete podľa vlastných predstáv a podľa toho, čo najviac ľúbite.

Čítajte viac...

Malinové tartaletky bez lepku

Malinové tartaletky bez lepku

12.05.2023 09:00:00 1344 Komentáre: 0

Objavte sladké pokušenie, ktoré vás dostane! Malinové bezlepkové tartaletky sú jednoduché na prípravu a hodia sa na každú príležitosť. Jemné a krehké cesto dopĺňajú maliny s osviežujúcou chuťou, ktoré vás okúzlia už na prvé zahryznutie Sú ideálne ako rýchly dezert alebo na dokonalú oslavu, ktorá zanechá nezabudnuteľné dojmy. Skúste tento jednoduchý bezlepkový dezert, veríme, že Vám bude chutiť.

Čítajte viac...

Kokosový bezlepkový baránok

Kokosový bezlepkový baránok

27.03.2023 09:00:00 551 Komentáre: 0

Šibem, šibem, šibi, ryby, môj korbáčik nemá chyby. Ešte vody trošička, daj vajíčko z košíčka! Veľká noc už klope na dvere, preto sme si pre Vás pripravili netradičný recept na veľkonočného barančeka. Príprava cesta je naozaj jednoduchá a zvládne ho každý!

Čítajte viac...

Bezlepkové judáše

Bezlepkové judáše

23.03.2023 09:00:00 451 Komentáre: 0

Poďte si s nami pripraviť fantastické bezlepkové judáše! Ešte ste o týchto koláčikoch nepočuli? Jedná sa o tradičné veľkonočné koláče so zaujímavou symbolikou. Cesto je veľmi podobné vianočke alebo mazancu, no napriek tomu je iné. Vyskúšajte tieto tradičné koláčiky upiecť k blížiacej sa Veľkej noci.

Čítajte viac...

Krémová jahodová torta

Krémová jahodová torta

10.03.2023 09:00:00 545 Komentáre: 0

Jahody patria medzi jedno z najobľúbenejších ovocí vôbec. Kto by ich nemal rád? Sú súčasťou rôznych zákuskov, dezertov a tort. My sme sa rozhodli jahody použiť v krémovej bezlepkovej torte, ktorej zaručene žiadny milovník sladkého neodolá. Ak však nemáte po ruke jahody, môžete ich nahradiť akýmkoľvek obľúbeným ovocím, napríklad čučoriedkami alebo malinami.

Čítajte viac...

Mini Pavlovky s ovocím

Mini Pavlovky s ovocím

16.11.2022 09:00:00 463 Komentáre: 0

Príprava veľkej penovej torty si vyžaduje svoj čas a istú dávku trpezlivosti pri sušení viacerých vrstiev torty. Mini Pavlovky sú perfektnou alternatívou tohto dezertu, keďže príprava je veľmi jednoduchá a sušenie zaberie menej času. Navyše sú jednoduchšie na servírovanie, keďže nie je potrebné žiadne krájanie. Po tomto dezerte siahne zaručene každý milovník sladkého! Mini Pavlovky si môžete ozdobiť ovocím, ktoré máte najradšej a hneď máte vynikajúcu maškrtu ku káve.

Čítajte viac...

Strašidielka z kukuričnej múky

Strašidielka z kukuričnej múky

28.10.2022 09:00:00 362 Komentáre: 0

Názov Halloween vznikol spojením anglických slov All Hallows eve, čo v preklade znamená Predvečer Všetkých svätých. Väčšina ľudí si myslí, že tento sviatok pochádza zo Spojených štátov, no opak je pravdou. V recepte Vám predstavíme prípravu kukuričných sušienok bez lepku a dozviete sa aj pár zaujímavostí o Halloweene.

Čítajte viac...

Bezlepkový makový závin ako od babičky

Bezlepkový makový závin ako od babičky

24.10.2022 14:28:55 412 Komentáre: 1

Keď sa povie závin, milovníkom maku sa určite začnú zbiehať slinky práve na ten makový. Šťavnatý, mäkučký, voňavý, taký, ktorý nás vytrhne z reality a vôbec si nevšimneme, že je bez lepku. Hoci každý ho pripravuje tak trošku inak, nepochybne patrí medzi recepty, ktoré sa roky nesú ako tradícia našich mám a starých mám. Aby ani maškrtníci s celiakiou neboli o nič ukrátení, dnes si predstavíme recept na makovník práve v bezlepkovej verzii.

Čítajte viac...

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti

Prihlásenie

oznam