• Vitaj jar!
  • nakupovanie z pohodlia domova
  • Predchádzajúca
  • Ďalší

Sladké

Bezlepkové parené buchty, po ktorých si oblížu prsty aj „lepkáči“

Bezlepkové parené buchty, po ktorých si oblížu prsty aj „lepkáči“

13.10.2022 13:51:35 442 Komentáre: 0

Pamätáme si ich zo školskej jedálne, no tie najlepšie boli aj tak od babičky. Voňavé, mäkučké, poliate maslom a posypané štedrou dávkou kakaa. A po rozkrojení? Lahodný slivkový lekvár! Presne tak vyzerajú tradičné, s láskou pripravené domáce parené buchty. Verte či nie, rovnako skvele môžu chutiť aj v bezlepkovej verzii.

Čítajte viac...

Bezlepkový čučoriedkový koláč

Bezlepkový čučoriedkový koláč

06.10.2022 09:00:00 440 Komentáre: 0

Pečenie počas jesene prináša zážitok v podobe vône, ktorá sa šíri po celom dome. Kto by odolal koláču vytiahnutému priamo z rúry? Ak patríte medzi milovníkov čučoriedok alebo lesného ovocia, neváhajte vyskúšať náš recept na tento koláčik. Recept je veľmi jednoduchý a nevyžaduje žiadne cukrárske zručnosti.

Čítajte viac...

Bezlepková mrkvová torta

Bezlepková mrkvová torta

02.09.2022 09:00:00 340 Komentáre: 0

Pomaly ale isto sa nám končí leto a začína pestrofarebná jeseň. O tom, že pridávať zeleninu do dezertov je dobrý nápad, ste sa mohli presvedčiť v našich predchádzajúcich receptoch. Dnes Vám prinášame recept na jesennú klasika, ktorú všetci milujú. Pripravte si s nami mrkvovú tortu.

Čítajte viac...

Čokoládové sušienky bez lepku

Čokoládové sušienky bez lepku

26.07.2022 12:00:00 353 Komentáre: 0

Máme tu nejakých milovníkov čokolády? Táto hriešna dobrota je v horkej verzii považovaná za veľmi zdravú potravinu. Obsahuje mnoho látok, ktoré stimulujú našu myseľ aj telo a navyše sú prospešné pre zdravie. Vedeli Ste, že táto hriešne dobrá maškrta oslavuje svoj deň 7. júla? Práve v tento deň sa po celom svete slávi Svetový deň čokolády. My Vám dnes prinášame tip na recept, v ktorom horká čokoláda zohráva dôležitú úlohu.

Čítajte viac...

Tekvicový cheesecake so snehovými pusinkami

Tekvicový cheesecake so snehovými pusinkami

04.07.2022 12:16:47 347 Komentáre: 0

Všetci veľmi dobre poznáme tekvicovú polievku alebo prívarok. Vedeli Ste, že tekvica je vynikajúcou surovinou na prípravu sladkých dezertov? Ak Ste ešte tekvicu na sladko neskúšali dnes máte možnosť. Prinášame Vám recept na tekvicový cheesecake!

Čítajte viac...

Marhuľová zmrzlina

Marhuľová zmrzlina

10.06.2022 08:00:00 353 Komentáre: 0

Už sú tu a je ich všade plno, aj keď jarné mrazíky s tohtoročnou úrodou opäť pekne zatočili. Reč je o marhuliach. Ovocie, ktoré už svojou veselou oranžovou farbou dokáže povzbudiť náladu. A nejde len o farbu, marhule sú plné látok, ako je niacín, kyselina listová, kyselina pantoténová atď., ktoré priaznivo ovplyvňujú naše nervy, pôsobia proti depresii či zlepšujú imunitu. Ako si dosýta užiť marhuľovú sezónu? Ideálnym osviežením v týchto horúcich dňoch je jednoznačne zmrzlina!

Čítajte viac...

Dokonalé raňajky bez lepku: pripravte si s nami lahodné francúzske toasty

Dokonalé raňajky bez lepku: pripravte si s nami lahodné francúzske toasty

30.03.2022 09:15:00 355 Komentáre: 0

Máte chuť vyskúšať niečo nové alebo vám len zostal chlieb, ktorý potrebujete efektívne zužitkovať? Či už ste znalci francúzskych toastov, alebo ste ich ešte nikdy nevyskúšali, tento jednoduchý recept by určite nemal ujsť vašej pozornosti. Je totiž nielen rýchly a chutný, ale aj bez lepku.

Čítajte viac...

Tekvicové mini šišky bez lepku

Tekvicové mini šišky bez lepku

28.04.2022 07:00:00 407 Komentáre: 0

„Utiekol som babičke, utiekol som dedkovi a tebe tiež utečiem!“ Náš recept na bezlepkové šišky si rozhodne nenechajte utiecť, pretože vďaka pridanej tekvici sú úžasne vláčne a zlatisto žlté. Tí z Vás, ktorí sledujú naše sociálne iste z kvízu vedia, že tekvica je klasifikovaná ako ovocie a preto je ideálna na prípravu sladkých jedál. Vynikajúci jesenný dezert s láskou robený, na platne vyprážaný, na okne chladený!

Čítajte viac...

Jablkový koláč s pudingom

Jablkový koláč s pudingom

23.04.2022 07:00:00 2389 Komentáre: 0

Asi nám dáte za pravdu, že múčnikov a koláčov nie je nikdy dosť, zvlášť, keď sme si my trochu starší tie bezlepkové predtým nemohli moc dopriavať. V dnešnej dobe je však omnoho viac bezlepkových produktov a môžeme z nich vykúzliť napríklad aj chutný koláč s jablkami a pudingom.

Čítajte viac...

Domáci vaječný likér

Domáci vaječný likér

25.04.2022 07:00:00 900 Komentáre: 0

Pri vaječnom likéry platí viac ako inde, že kupovaný sa tomu domácemu vyrovná len ťažko. Dôvod je jednoduchý, pri poctivých receptoch sa totiž používa dostatočný počet pridaných žĺtkov a tiež kvalitný alkohol. V tom našom používame vanilkový cukor a extrakt, ktoré sa počas vianočného pečenia nájdu v každej kuchyni. Pokiaľ si ale chcete dopriať, odporúčame namiesto extraktu použiť pravý vanilkový struk. Veľký pozor dajte na alkohol. Na trhu sú k dispozícii tuzemské „rumy“ bez lepku. Pokiaľ si nie ste istí značkou, môžete použiť iný druh alkoholu, napríklad brandy.

Čítajte viac...

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti

Prihlásenie

oznam