• Vitaj jar!
  • nakupovanie z pohodlia domova
  • Predchádzajúca
  • Ďalší

Slané

Pestrý kurací pilaf

Pestrý kurací pilaf

30.05.2022 08:00:00 603 Komentáre: 0

Počuli Ste už o jedle známom ako pilaf res. pilav? Ak nie tento recept je práve pre Vás! Jedná sa o pomerne jednoduché jedlo, ktorého základ tvorí ryža alebo pšeničný bulgur. V našej bezlepkovej verzii budeme na jeho prípravu používať práve ryžu. Vo svete je známych mnoho druhov pilafu, niektoré môže obsahovať zeleninu iné ovocie. Pilaf je veľkou pochúťkou najmä v Turecku a v Azerbajdžane je pilaf národným jedlom.

Čítajte viac...

Bezlepková kapustnica

Bezlepková kapustnica

03.06.2022 08:00:00 503 Komentáre: 0

Slovenská kapustnica patrí medzi najobľúbenejšie jedlá vôbec! Polievka je trošku náročnejšia na čas, ale zvládne ju naozaj každý. Aby bola v bezlepkovej verzii, na zahustenie použijeme zemiaky, druhá možnosť je pridanie bezlepkovej múky. Je to na Vás, aký spôsob zahustenia preferujete.

Čítajte viac...

Pikantné trhané bravčové so zemiakovou kašou

Pikantné trhané bravčové so zemiakovou kašou

20.05.2022 08:00:00 301 Komentáre: 0

V poslednej dobe môžeme vidieť vzrastajúci trend street foodového jedla, medzi ktoré neodmysliteľne patrí aj trhané mäsko. Môžete ho nájsť v balegických hranolkách alebo v mexickom tacos. My Vám ponúkame recept na trhané brančové mäsko so zemiakovou kašou. Prílohu si však môžete zmeniť podľa chute.

Čítajte viac...

Silvestrovské plnené vajcia

Silvestrovské plnené vajcia

24.02.2022 07:00:00 273 Komentáre: 0

Silvestrovské jednohubky môžete tento rok ozvláštniť prirodzene bezlepkovými plnenými vajcami. Rýchla príprava a zdravé suroviny potešia predovšetkým tých, ktorí sa počas Silvestrovskej noci nechcú prejedať zemiakovými lupienkami a inými nezdravosťami.

Čítajte viac...

Pad Thai

Pad Thai

13.04.2022 07:00:00 377 Komentáre: 0

Čo je na ázijskej kuchyni úplne najlepšie? Väčšina pokrmov je prirodzene bezlepkových, farebných a plných zeleniny. Netypické chute a vône samozrejme nesadnú úplne každému, mnohým však čerstvé koriandrové lístky, strúhaný zázvor a arašidy učarovali. V nadväznosti na thajskú kuchyňu Vám prinášame recept na tradičné thajské rezance Pad Thai.

Čítajte viac...

Hovädzí vývar

Hovädzí vývar

10.04.2022 07:00:00 256 Komentáre: 0

Viete, čo nesmie chýbať na sviatočnom stole? Čo postaví na nohy aj mŕtveho? A ktorá polievka dodá telu živiny a energiu po chorobe? Áno, právne je to hovädzí vývar! Príprava je jednoduchá, len ho musíte včas postaviť na platňu, aby stravníkov potešil na obed (a nie až na večeru).

Čítajte viac...

Hermelínová nátierka

Hermelínová nátierka

11.04.2022 07:00:00 249 Komentáre: 0

Rýchla nátierka ideálna na raňajky, desiatu ale aj ako pohostenie pre návštevu! Jednoduchá príprava, ktorá zaberie minimum čas a výsledok je fantastický. Uvidíte sami, ako rýchlo zmizne.

Čítajte viac...

Cuketový šalát so sušenými rajčinami

Cuketový šalát so sušenými rajčinami

05.04.2022 07:00:00 264 Komentáre: 0

Pripravte si svieži a rýchly cuketový šalát vhodný na desiatu alebo ľahkú večeru. Jeho príprava je naozaj jednoduchá a nezaberie veľa času. Navyše sa perfektne hodí do vyváženého jedálnička a je naozaj veľmi chutný.

Čítajte viac...

Bezlepkové svätomartinské menu

Bezlepkové svätomartinské menu

06.01.2022 07:00:00 263 Komentáre: 0

Už čoskoro 11. novembra nás čaká sviatok svätého Martina. Väčšina ľudí má toto meno spojené s príchodom zimy, snehu a tiež s hodmi, na ktorých nesmie chýbať svätomartinská hus. Napriek tomu, že to na prvú snehovú nádielku nevyzerá, môžete si s nami smelo pripraviť bezlepkové svätomartinské pohostenie. Chýbať nebude mladé víno, hus s červenou kapustou, pečenými gaštanmi a bezlepkové lokše, teda tradičné zemiakové placky.

Čítajte viac...

Bezlepková knedľa

Bezlepková knedľa

10.02.2022 07:00:00 330 Komentáre: 0

Tradičná slovenská potravina - knedľa. V minulosti si ju celiatici mohli dopriať len zriedkakedy. V súčasnosti existuje množstvo receptov na domácu bezlepkovú knedľu. Jeden z nich Vám teraz prinášame aj my.

Čítajte viac...

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti

Prihlásenie